LYSTÅRNE

Generac Lystårne

Generac Mobile har siden 1997 arbejdet målrettet på udvikling og produktion af mobile lystårne. Denne dedikation har gjort at Generac nu har det største udvalg i verden af lystårne med innovative funktioner, high ydeevne, stabilitet og pålidelighed.
Generac Mobile har 3 forskellige serier af lystårne; Elektrisk, Hybrid og Diesel med samlet mere end 20 forskellige modeller. Derfor mener vi, at vi til enhver tid kan finde en model, som lever op til dine behov og krav.

3 serier af lystårne.

Den elektriske serie af lystårne inkluderer modeller med indbyggede batterier, solceller eller modeller som benytter en ekstern strømkilde.
Hybridseriens modeller er udviklet med et hybridsystem, som består af både genopladeligt batteri og en backup generator.
Dieselmodellerne er helt traditionelle mobile lystårne med indbygget motor. Den høje kvalitet på denne serie af lystårne sikrer høj ydeevne og holdbarhed, selv under svære forhold.

tandhjul

HVEM ER VI?

PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som sælger hele vores produktprogram til det Skandinaviske marked via vores meget professionelle forhandler-netværk.

Pratec Group

Kontakt os

Karetmagervej 17A
DK-7100 Fredericia

+45 7027 5050

pratec@pratec.dk