INVERTERGENERATOR

Invertergenerator

Hvad er en invertergenerator?

Hos Pratec Group sælger vi generatorer til ethvert behov. Vi har benzingeneratorer, dieselgeneratorer, gasgeneratorer og invertergeneratorer. En invertergenerator er en generator med en slags omformer. Den omdanner jævnstrøm til vekselstrøm, som vi kender det fra elnettet. Det specielle ved inverterteknologien er, at inverteren tilpasser sin ydelse til behovet og derfor kan inverteren bruges som strømkilde til mange forskellige apparater, også følsomme apparater såsom mobiltelefoner og bærbare computere. Det kan en almindelig generator ikke, da strømmen her vil være for ujævn. De fleste af invertermodellerne fås ligeledes med Powerrush, som sikrer en højere ydelse ved opstart af apparater.

Alle vores invertergeneratormodeller har USB stik og er derfor perfekt som strømkilde til stadig flere apparater, der oplades via USB stik.

Hvorfor vælge en invertergenerator?

En inverter, også kaldet en vekselretter, omdanner jævnstrøm til vekselstrøm. Den leverer sand sinuskurve og er derfor det oplagte valg til alle apparater, man ellers bruger strøm til fra elnettet. Alle lukkede invertere har et lavt støjniveau og er meget driftssikre.

Hvilken invertergenerator skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken inverter du skal vælge? Svaret er, at valget af invertergenerator afhænger af hvor meget strøm, du skal bruge; altså Watt-forbruget på dine elektriske apparater. Vi anbefaler altid at vælge en invertergenerator som er større end det maksimale antal Watt, du skal bruge strøm til. Er du stadig i tvivl om, hvilken invertergenerator du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os.