GENERATORER - BENZIN

Benzingenerator til alle behov

Hos Pratec Group har vi et stort udvalg i benzingeneratorer. Vi har enkle professionelle generatorer i fx E-klassen og til de mere krævende opgaver ES klassen. PX klassen er svejsegeneratorer specielt designet til små reparationer eller mere avancerede opgaver. S-klassen viser kvaliteten af PRAMAC’s professionelle udstyr. Denne klasse byder på en robust generator med en moderne og økonomisk benzinmotor. SP-klassen er en premium professionel klasse med IP54 elektrisk beskyttelse og automatisk spændingsregulator.
Vi har også P-klasse invertere.

Hvad er en benzingenerator?

En benzingenerator er en mindre og kompakt generator, som ved hjælp af benzinmotoren leverer strøm til mange forskellige formål. Den kan bruges ved strømsvigt eller ved renovering af veje og nybyggeri, hvor adgangen til nettet er vanskelig eller endnu ikke etableret. Benzingeneratorer er typisk billigere end dieselgeneratorer og gasgeneratorer og vil ofte være den foretrukne generator til private hjem og camping.
Benzingeneratorer fås i mange forskellige størrelser og vægtklasser og man kan derfor sagtens få en, som ikke fylder ret meget i campingvognen eller når den skal opbevares i skuret.

Benzingeneratorer til håndværkere.

Da benzingeneratoren er mindre generator, som fås med høj og stabil ydeevne, er det den ideelle generator til håndværkeren, som skal bruge stabil strøm til håndværktøj og andre apparater. Den fylder ikke så meget som de større dieselgeneratorer og er nemmere at håndtere og have med på f.eks. byggepladsen. Flere af benzinmodellerne fås med kørestel, som gør det endnu nemmere at manøvrere med dem. Kommer din valgte generator ikke med kørestel, kan kørestellet tilkøbes.

Benzingeneratorer til alle opgaver.

Hos Pratec Group sælger vi mange forskellige benzingeneratorer til ethvert behov. Fælles for dem alle er, at det er kvalitetsgeneratorer fra Pramac med høj ydeevne og kvalitetsmotorer. Ved brede sortiment dækker alt fra P-klassens invertergeneratorer til de mere enkle professionelle generatorer i E-klassen. Til de mere krævende opgaver vil vi anbefale ES-klassens benzingeneratorer. W-klassen er svejsegeneratorer, specielt designet til små reparationer eller mere avancerede opgaver. Vi har ligeledes S-klassens generatorer, som viser kvaliteten af Pramac’s professionelle udstyr. Denne klasse byder på en robust generator med en moderne og økonomisk benzinmotor. SP-klassen er en premium professionel klasse med IP54 elektrisk beskyttelse og automatisk spændingsregulator. Pramac’s nyeste benzingenerator er PX-klassen, som leveres med kørestel. P-klassens benzingeneratorer er luftafkølede støjsvage generatorer, som er udviklet til at give dig den bedste ydelse.
Er du i tvivl om hvilken benzingenerator, der passer til dit behov, så er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne om alt indenfor benzingeneratorer.

Vedligeholdelse af benzingeneratorer.

En benzingenerator skal naturligvis vedligeholdes for at bevare sin lange levetid. Olie og tændrør skal  skiftes og luftfiltret skal renses eller skiftes efter producentens anvisninger. Hvis man overholder disse retningslinjer, har man til gengæld en god og driftssikker energikilde i mange år. Du kan købe servicekits til din benzingenerator hos os, men vi sælger også løse reservedele. Kontakt os for pris eller nærmere information.

Mangler du en generator eller er i tvivl om, hvilken model der opfylder dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi vejlede dig, så du får præcis det produkt, som passer dine krav.