GENERATORER - GAS

Gasgeneratorer som nødstrømsgenerator til private og virksomheder.

Vi sælger kvalitets- og driftssikre generatorer fra PRAMAC i flere forskellige størrelser. Uanset dine krav til forbrug, størrelse, ydelse eller spænding har vi helt sikkert også en gasgenerator, som passer til dit behov. Vores sortiment dækker både generatorer, som kører på flaskegas og naturgas.
Vores mindre generatorer i GA klassen er fra 8-20 kVA. Disse gasgeneratorer bruges typisk til backup for elnettet i private huse eller ved mindre industrier. GA-klassens generatorer har ingen tank og der er derfor behov for særskilt tank. Gasgeneratorerne kan køre på både almindelig flaskegas LPG og på naturgas NG.

Vores sortiment inkluderer også større gasgeneratorer i GGW-klassen fra 200-750 kVA. Disse industrielle gasgeneratorer kan fungere som nødstrømgenerator for lokale servere, men også datacentre, sygehuse, banker, hoteller, vandværker, fjernvarmeværker og alle andre steder med kritisk infrastruktur.

Alle vores gasgeneratorer leveres med kvalitetsmotorer fra Generac.

Gasgenerator som nødstrømsgenerator

En gasgenerator bruges ofte som nødstrømsgenerator og sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning. En gasgenerator er økonomisk i drift og gassen har længere holdbarhed end andre brændstoffer. Mange større virksomheder bruger i forvejen gas i produktionen og her vil en gasgenerator være det oplagte valg, da man i forvejen har etableret forsyningen.

Det grønne valg

En gasgenerator som kører på naturgas er et mere bæredygtigt valg end f.eks. en dieselgenerator. Med gasgeneratorer sænkes energiforbruget væsentligt, de har mindre CO2 udledning og er meget mere driftsøkonomiske. Læs mere om GA-klassens gasgeneratorer eller om GGW-klassens gasgeneratorer.

tandhjul

HVEM ER VI?

PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som sælger hele vores produktprogram til det Skandinaviske marked via vores meget professionelle forhandler-netværk.

Pratec Group

Kontakt os

Karetmagervej 17A
DK-7100 Fredericia

+45 7027 5050

pratec@pratec.dk