ELEKTRISKE STABLERE

Elektriske stablere til alle formål.

Hos Pratec Group tilbyder vi en bred vifte af Lifter stablere til lagre. Stablerne er designet til smalle steder og store pakhuse eller virksomheder med store lagerbygninger og dækker behov fra lette løft til tungt gods. Vores udvalg af stablere er fordelt på 3 forskellige serier af elektriske stablere; RX, GX og LX.

3 forskellige serier af elektriske stablere.

RX-serien er den mest kompakte elektriske stabler. Den har mono mast og kan løfte op til 1.000 kg. i to højder; 900 mm og 1.600 mm.  RX-stableren giver en komfortabel og sikker håndtering med lave omkostninger.
GX-serien er en kraftfuld og pålidelig stabler, som er udstyret med MOSFET teknologi og er den perfekte løsning, når pladsen er trang.
Serien af LX-stablere tilbyder et bredt sortiment til den professionelle bruger, som lægger vægt på kvalitet og brugervenlighed. Denne serie er udformet til anvendelse inden for professionel lager og håndtering og er udstyret med MOSFET transistor og SEM teknologi. Udover standardudstyret er der mange valgmuligheder for yderligere tillægsprodukter.

Alle tre serier fås i standardserien, Gel, EVO GEL og EVO Li-Ion. Modellerne med GEL batterier er vedligeholdelsesfrie, hvilket gør dem velegnede til industrier, hvor der stilles høje krav til hygiejnen (fx medicin, fødevarer, kemisk industri, bryggerier osv).

Er du i stedet på udkig efter manuelle stablere, kan vi også hjælpe her. Vi har to forskellige serier inden for manuelle stablere MX-stabler og TX-stablere. Dem kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til vores udvalg af elektriske stablere, er du velkommen til at kontakte os.

tandhjul

HVEM ER VI?

PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som sælger hele vores produktprogram til det Skandinaviske marked via vores meget professionelle forhandler-netværk.

Pratec Group

Kontakt os

Karetmagervej 17A
DK-7100 Fredericia

+45 7027 5050

pratec@pratec.dk