OFF GRID

OFF GRID eller back up.

Energi når som helst – hvor som helst.

OFF GRID er sidste nye grønne og bæredygtige tilføjelse i vores sortiment fra GENERAC MOBILE. Det er en produktgruppe af powerbanks/batteriløsninger til opbevaring af energi.

I et marked med flere og flere maskiner og apparater, som kører på el, stiller det et stadigt større krav til nettet eller alternativ grøn energi. Tidligere har det været svært at oplagre fx grøn energi fra solcelleanlæg eller vindmøller. Med udviklingen af disse store powerbanks, er det nu muligt at lagre energien, så den grønne strøm kan udnyttes til fulde. Dette gælder både for almindelige parcelhusejere med solceller på taget, men også for energien produceret af større solcelleanlæg.
Ligeledes er OFF GRID den ideelle løsning til fx entreprenører, som udvider deres maskinpark med eldrevne maskiner. OFF GRID muliggør opladning på byggepladsen, så man aldrig behøver bekymre sig om mangel på strøm til opladning.

OFF GRID findes i 3 forskellige serier og leveres med enten Gel- eller Lithium-batterier alt efter størrelse og brug.

SX modellerne er transportabel energi og er støjfrie og uden udledning. De findes i modeller fra 3 – 10 kVA i 230V. Disse modeller er nemme at manøvrere og er opbygget med high-tech Li-Ion batterier.

MX modellerne er en mobil lagringsenhed til energi, som passer til en bred vifte af apparater. Modellerne i MX-serien findes i 10 – 30 kVA i både 230V og 400V.

LX modellerne er de største modeller og passer ligeledes til mange forskellige apparater og maskiner. LX-modellerne er mobile lagringsenheder og findes i 20 – 60 kVA i både 230V og 400V.