GA KLASSE

Brug en gasgenerator som nødstrømsgenerator i hjemmet eller sommerhuset.

Vores mindre gasgeneratorer i GA-klassen er fra 8-20 kVA. Disse generatorer bruges typisk til backup for nettet i private huse eller ved mindre industrier og er luftkølede. GA-klassens gasgeneratorer har ingen tank og der er derfor behov for særskilt tank. Gasgeneratorerne kan køre på både almindelig flaskegas LPG og på naturgas NG.

Hvor stor er en gasgenerator?

Gasgeneratorerne i GA-klassen måler 1232x648x733 mm og med et diskret og strømlinet kabinet, vil den kunne passe ind både ved hjemmet og sommerhuset.

Hvor meget larmer et nødstrømsanlæg?

Vores mindre gasgeneratorer har et støjniveau på 63-65 dB(A) @ 7 m.

Spar penge med en gasgenerator

Med en gasgenerator er energiforbruget væsentligt mindre end med de traditionelle dieselgeneratorer og derfor vil udgifterne ligeledes være mindre. Gasgeneratoren har desuden mindre CO2 udledning og er meget mere driftsøkonomiske.

Er du på udkig efter større nødstrømsanlæg, så har vi også industrielle gasgeneratorer GGW-klassen fra 200-750 kVA.

Benzin- eller dieselgeneratorer

Er du i stedet på udkig efter en benzingenerator eller dieselgenerator, har vi et stort udvalg af begge typer og til ethvert behov. Se de forskellige modeller her på hjemmesiden eller kontakt os for nærmere information.

tandhjul

HVEM ER VI?

PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som sælger hele vores produktprogram til det Skandinaviske marked via vores meget professionelle forhandler-netværk.

Pratec Group

Kontakt os

Karetmagervej 17A
DK-7100 Fredericia

+45 7027 5050

pratec@pratec.dk