Velkommen til

Pratec NORGE

Vi er eksperter innenfor jekketraller, stablere, generatorer,
pumper, lystårne og taljer.

cover

Vi forhandler

Lifter-Pramac-GX12

Pallevogne & Stablere

LIFTER HANDLING, der producerer mere end 100.000 stk. løftevogneom året, er en af Europas største producenter indenfor lettere håndteringsmateriale. Sortimentet består af en bred pallette af løftevogne, både manuelle og elektriske, samt stablere – også i både manuelle og elektriske modeller.

Pratec-Pramac-Svejsegenerator-W220

Generatorer 1-18 kVA.

PRAMAC POWER SYSTEM – Generatorer 1-18 kVA (3.000 omdr./min) består af et bredt sortiment indenfor Benzin- og Dieselgeneratorer. Benzingeneratorerne har primært HONDA motor, mens Dieselgeneratorerne primært har YANMAR motorer. Herudover består sortimentet også af svejsegeneratorer og Motorpumper med HONDA.

Pratec-Pramac-Generator

Generatorer 6-3.365 KVA

PRAMAC ENGINEERING – Generatorer 6-3360 kVA (1.500 omdr./min) er et sortiment indenfor større generatorer med Dieselmotorer fra YANMAR, PERKINS, VOLVO, IVECO ELLER MTU. Generatordelen er som standard fra MECC ALTE eller LEROY SOMER. Styringen kommer fra DEAP SEA som standard, men også her kan man tilvælge COMAP eller DEIF som muligheder.

Pratec-Ital-Tower-Lystaarne

Lystårne fra ITALTOWER

ITALTOWER LYSTÅRNE – ITALTOWER har produceret LYSTÅRNE de seneste 25 år og har et bredt sortiment, der består af LYSTÅRNE, der drives af både brændstof eller batterier. Idéen er på sigt at skabe lystårne, der er helt CO2 neutrale. LYSTÅRNENE kan specialdesignes efter kundernes ønsker.

pmi-wx-pdm-wmp-Pramac-grey-pratec

Gasgeneratorer

PRAMAC GASGENERATOR-SERIEN er et nyt område, hvor man ønsker at producere strøm med så lidt CO2 aftryk som muligt. Gasgeneratorer skal fødes via LPG gas eller via gasnetværlet i undergrunden. Sortimentet består af maskiner fra 8-500 kVA. i både åbne og lukkede modeller.

Pumpe-tryktank-COMBI-HW-JX-80-22-Wortex-Pratec

Pumper

WORTEX PUMPER – et bredt sortiment af pumper til mange formål. Vi har pumperne til semiprofessionelle opgaver, men også pumper i RUSTFRI til opgaver i saltvand. Sortimentet består af cirkulationspumper, dykpumper, sugepumper samt trykpumper. 

taljer-stigehejs-tea-pratex

Taljer

 TEA TALJER – består af forskellige typer af taljer fra modeller til STILLADSER samt modeller, der monteres på jorden tæt på stillads. Herudover har vi en enkelt STIGEHEJS model til baggårde eller andre trange steder, hvor der er behov for at løfte emner.  

Pratec-Coelmo-Marine

Marinegeneratorer

COELMO MARINEGENRATORER – består af et sortiment fra 3-39,5 kVA. fordelt på 3 serier. Maskinerne leveres primært med KUBOTA dieselmotorer og kan fås i både åbne og lukkede udførelse.

After Sales

AFTER SALES er en vigtig del af PRATEC GROUP’s DNA.
Når glæden ved en billig pris er glemt, står man ofte med frustrationer over en reklamation. Det er her, vi forsøger at gøre forskellen via vores dygtige teknikere på telefonen. Vi søger hele tiden at finde samarbejdspartnere, der kan servicere tæt på markedet, således at DU som kunde bliver hjulpet med det samme.

Pratec-Pramac-Generator-P-12000
Services

Hvorfor vælge PRATEC

Vores service bygger på seriøsitet, kvalitet og professionalisme.

Professionalisme

Du kan forvente god service og professionel rådgivning når du handler med os.

Reaktion

Vi giver dig den tekniske rådgivning du har behov for, så du køber det rigtige produkt – første gang. Vi tilbyder dig også en serviceordning, når du køber et produkt hos os, så er du altid i trygge hænder.

Action

Vi er villige til at gå langt for dig – produkter vi har på lager leverer vi i Danmark fra dag til dag.

Troværdighed

Som grossist vælger vi vore leverandører med omhu. Du kan derfor være sikker på, at alle vore samarbejdspartnere har mange års produktionserfaring og at kvaliteten er i top.

Erfaring

Vores erfarne medarbejderstab består af teknisk og praktisk uddannet personale. Det gør at vi altid kan finde den optimale løsning for dig.

Centrum

Hos os er kunden altid i centrum. Det betyder at du altid kan forvente en individuel rådgivning, hvor vi vejleder dig til det rigtige køb.

tandhjul

HVEM ER VI?

PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som sælger hele vores produktprogram til det Skandinaviske marked via vores meget professionelle forhandler-netværk.

Pratec Group

Kontakt os

Karetmagervej 17A
DK-7100 Fredericia

+45 7027 5050

pratec@pratec.dk